Profilkläder med expressleverans!

Ibland är det bråttom med leveransen av nya profilkläder, kanske behövs dem inför ett speciellt uppdrag eller event och ni har glömt beställa i god tid? Då gäller det att er leverantör hinner producera och leverera på endast några få dagar! Först och främst måste ni kolla av så att er tilltänkta leverantör producerar och trycker varorna själva. Det vinner ni flera dagar i leveranstid på och oftast kan ni även få ett bättre pris på profilkläderna. Tänk på att det kan tillkomma expresskostnader vid snabba leveranser och se till att kolla av detta med leverantören innan order läggs.

När det är bråttom med leveransen och ni behöver express kan det vara bra att ha allt material redo direkt vid order. Det profilföretagen behöver för att kunna köra igång med produktionsprocessen av era profilkläder är:

  1. Tryckfiler – Vektoriserade eps och ai filer är att föredra.
  2. Komplett leverans- och fakturaadress så att allt kan läggas in i systemet direkt.
  3. Information för kontaktperson.
  4. Artikelnummer och önskad färg på produkten.
  5. Antal i respektive storlek av produkten.
  6. Absolut senaste leveransdatum, när ska produkten börja användas?

Samla in ovan information och tänk på att om leveransen ska skickas till en privatadress så tillkommer ofta en dag på grund av att man ist får hämta ut varorna på ett service point ställe. Är det bråttom, försök att ordna så att varorna kan skickas till en företagsadress, det tjänar ni in en dag på leveransen på!

kunskapsdagarna 600x200 0001 Layer 4 - Profilkläder med expressleverans!

Det finns ett antal leverantörer som producerar i Sverige och klarar extremt snabb leverans, ett av dem är tsreklam.se som har eget tryckeri och kan ordna det mesta inom profilkläder på några få dagar. Kontakta dem redan idag om ni är i trångmål och behöver hjälp snabbt!