Klockor för vardagen

Att bära en klocka på armen är inget ovanligt, men har idag blivit vanligare som accessoar än att man egentligen tittar på klockan för att få reda på tiden. Det har blivit viktigare och viktigare att klockan är riktigt snygg och kan användas oberoende vilken outfit man väljer att ha just den dagen.

Att hitta en klocka är egentligen inte svårt alls. I dag finns det mängder med olika affärer och webbutiker som erbjuder allt från billigare klockor, till de allra dyraste märkesklockorna man kan tänka sig. Klockor som har ett mycket högt pris kommer nästan alltid med en garanti och försäkring på många år framöver. Ibland ingår försäkringen och ibland får man betala extra för denna.

kunskapsdagarna 500x30 0008 Layer 1 - Klockor för vardagen

Letar man efter en klocka som har det där snygga, men ändå vardagliga utseendet kan man med fördel vända sig till Invicta. Invicta är ett märke som har skapat klockor ända sedan år 1837 och startade sin verksamhet i Schweiz av en man som hette Raphael Picard. Här kan man titta runt på ett mycket stort utbud och hitta klockor för alla olika tillfällen.

Vad man anser är en ”vardaglig” klocka är väldigt individuellt och beror mycket på den egna stilen. Tittar man på Invicta I-Force serien kan man finna unika klockor med ett lite mer diskret läderband, medan Invicta Lupah och Invicta Ocean Reef modellerna är mer tunga i modellen, men även väldigt iögonfallande.

För att hitta en klocka som passar just dig är det lättast att använda sig av en webbutik som säljer märkesklockor. Väljer du en butik som är av det större slaget kan du även vara säker på att du får tillgång till ett bredare utbud. Priserna kan variera mycket kraftigt beroende på vilken typ av klocka från Invicta som man önskar köpa och det kan vara allt från 595 kronor, upp till Invicta Russian Diver i roséguld och läder för hela 48.095 kronor. Den sistnämnda modellen är sällan något som många skulle se som en vardaglig klocka, men smaken är som baken.