Muggar – få med eget logotryck!

Ett bra sätt att fräscha till ert fikarum ordentligt är att slänga era gamla omaka, slitna muggar och införskaffa nya snygga muggar med er logo som tryck! Få saker sänker en trevlig fikastund som att behöva dricka sitt nybryggda kaffe i en gammal ofräsch mugg. Köp istället in nya snygga muggar med er logo och stärk upp rejält inför fikat! Det är också väldigt mycket proffsigare att bjuda på kaffe i era egna muggar när det kommer kund- och leverantörsbesök till ert kontor. Då kan det nästan bli pinsamt om man inte har ordentliga muggar med tryck att bjuda på kaffet it.

Det är inte längre svårt att beställa muggar med tryck. Förr var man tvungen att släpa sig till sin lokala profilleverantör för att välja ut en mugg ur deras lilla sortiment och man fick då konkurrensen var dålig och branschen inte speciellt transparent definitivt betala överpris.

kunskapsdagarna 600x200 0000 Layer 5 - Muggar – få med eget logotryck!

Nu för tiden kan man dock enkelt beställa online, utan att behöva ta en tidsödande tur till profilleverantörens lokaler. Sortimentet online är stort och lättnavigerat och det går smidigt och snabbt att välja ut en mugg med tryck som passar er grafiska profil.

En av de största leverantörerna online som säljer snygga muggar med tryck till marknadsledande priser är tsreklam.se, ni finner deras sortiment av muggar med tryck på tsreklam.se här. Där kan ni välja och vraka mellan nya fina muggar till ert fikarum!